Blog

Kanten masker

Vandaag struin ik wat door de lappen stof die ik nog heb liggen. De kanten lap met zwarte bloemen lijkt me wel leuk te combineren. Als grap voer ik het met een soort van Afrika print. Het masker valt goed en is misschien nog wat onwennig, maar als ik er langer mee rondloop merk ik dat het ook goed is tegen m’n koude neus!

Rond half 5 gaat de bel en staat de bezorger van PostNL voor de deur met de volgende lading lappen voor nieuwe mondmaskers. Dit keer allemaal leuke printjes. Morgen maar weer eens iets leuks in elkaar zetten.

Fijn weekend allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s