Blog

Mask-Art online

Vanmorgen sta ik op met een geweldig idee. Mijn huidige website Mian-Art.com vervang ik met een andere URL, zodat ik mijn nieuwe creaties mondkapjes kan laten zien. Wat is het leuk om hiermee bezig te zijn. Corona brengt mij in ieder geval toch nog iets goeds 🙂

Afgelopen weekend lees ik een artikel over effectieve mondkapjes gemaakt van twee lagen chiffon gecombineerd met katoen. Leuk artikel trouwens met goede onderbouwing. Zie url Amerikaanse site van de overheid.

Morgen verwacht ik een leuke lading van budgetstoffen en begin alvast met het uitwerken van de patronen. Als ik wat voorbeelden klaar heb, gaat de winkel open!

Tot binnenkort!

Marianne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s