Blog

De pop

Na een heerlijk paasweekendje is het nu tijd om wat in huis te rommelen en de laatste verplichtingen zoals de kwartaalaangifte af te maken.

Nadat ik thuiskom van mijn wekelijkse boodschappen roept mijn buurvrouw dat ze een pop heeft.. en of het iets voor me is. Dolblij neem ik de pop even later mee naar huis. Hier ben ik al zo lang naar op zoek! De babykleertjes die ik maak kan ik dan gelijk passen en leuk op de foto zetten.

De pop is oranje geel van kleur. Gelukkig weet ik daar wel raad mee. Later besluit ik met acrylverf een lichte roze kleur te geven. Zo ziet het er al een stuk beter uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s