Blog

Butterfly – vlinder

Zondagochtend sta ik op en vergeet mijn belofte om samen te gaan schilderen. Ik heb zo weinig inspiratie dat ik niet weet hoe ik mezelf ertoe moet zetten. Gelukkig maakt de gast een prachtig eerste schilderij, dat ik me afvraag wie haar inspireert.

Mijn exemplaar lijkt mislukt… maar omdat ik niet van opgeven houd pak ik woensdag in alle rust mijn schilderspullen en probeer er nog iets van te maken. Al gauw ontdek ik dat de vleugels (boven groter dan onder) moet aanpassen. Ook print ik wat plaatjes uit, zodat ik mijn telefoon niet hoef te gebruiken. Al dat gesurf op internet onder de brandende zon is ook geen succes.

Vandaag besluit ik de gekke stippen weg te halen en ook de drukke kleuren maken me onrustig. Wat gelijkmatige vegen met water gemengde verf over de vleugels stemt me tevreden. Zo wil ik hem hebben…

Morgen weer verder. Nu lekker tv kijken onder het genot van wat lekkers. Fijn weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s