Geen categorie

Logo

Vandaag sta ik op en begin met het tekenen van een logo op papier. Vervolgens scan ik het als PDF en met een tekenprogramma is het eenvoudig in te kleuren. Het voordeel daarbij is dat de kleuren egaal verdelen over de vlakken. Hierin kan ik me uren uitleven, zonder dat het extra papier kost, want is de kleur niet mooi, dan kost dat geen papier!

Na het vullen van de velden met kleuren, moet het plaatje van goed formaat zijn, wil ik het toevoegen als profielfoto bij Instagram, Facebook en mijn website als logo. 

Nu is het klaar om te “uploaden”. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s