Blog

Ducky Little

We zijn weer terug van weggeweest! Twee weken geleden vertrekken we met onze caravan via Harwich, de Cotswold naar onze hoofdbestemming Wales waar we onze vrienden na 3 jaar weer zien. We hebben er een heerlijke tijd met gezellige dagen en avonden en bovendien veel zon. We wandelen veel en bezoeken typische Engelse winkeltjes met patchworkstofjes. Ook snuiven we cultuur op de terugreis in Cambridge en sluiten onze vakantie af met een etentje bij een Indiaas restaurant.

Tijdens mijn vakantie doe veel inspiratie op en besluit bij thuiskomst een nieuwe naam te introduceren voor de Engelse markt. De nieuwe naam is “Ducky Little“! Naast deze nieuwe naam ga ik zelf aan de slag met hand geverfde biaisbandjes voor de bad capes en spuugdoekjes.

Nu nog evren druk met opruimen van de vakantiepret… Fijne zondag allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s